Nieuw

Brustor Outdoor Living

De naam Outdoor Living is een bewuste keuze: deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is. Hiervoor zorgt een dak waarvan de 160° oriënteerbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden.
Brustor_B-200_Outdoor_Living_wit
Brustor_B-200_Outdoor_Living_blauw

Voordelen

Voordelen

Een waterdichte bescherming
In gesloten toestand biedt het dak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Zonregulerend: meer dan zonwerend
Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

Windresistente ZIP screens
Als extra bescherming kan de B-200 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Transparante vensters
De ZIP screens kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. Deze transparante vensters beslaan het volledige oppervlak van de screen maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 1,3m hoog.

Vrijstaand of aangebouwd
De B-200 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken.

Residentieel en professioneel gebruik
Met afmetingen die kunnen variëren tot 3,5m breed en 5,08m lang is de B-200 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping.

2 standaard kleuren
De B-200 Outdoor Living wordt standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur. Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.
Eenvoudig te bedienen
Tenslotte kan je het dak, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening

Bekijk de mogelijkheden

Opties

Afmetingen

  • Breedte: min 1,81 – max 3,50m
  • Lengte: min 2,68m – max 5,08m
  • Bediening: motor met Somfy RTS zender

Kleuren

  • Brustor wit structuur Brustor wit structuur
  • RAL 7016 Antraciet structuur RAL 7016 Antraciet structuur