Dealership

Wij zijn dealer
van de volgende
topmerken

Harol

gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten van 100% gegarandeerde kwaliteit.

Op maat van uw wensen en gemakkelijk te bedienen. Met één druk op de knop geniet u van een beter comfort en een gevoel van geborgenheid. 

Velux

VELUX Nederland B.V. levert het originele dakraam


Het VELUX dakraam oftewel dakvenster is al meer dan 70 jaar het origineel voor daglicht op iedere zolder, aanbouw of opbouw.

Sunway

Het merk voor exclusieve raambekleding

Lichtregulering is zeer bepalend voor de sfeer in huis. SUNWAY exclusieve raambekleding laat u spelen met licht en kleur. Voor elke ruimte en ieder raamtype biedt SUNWAY een passend product.

Verano

Comfort, sfeer, genot en optimale bescherming

Verano is uniek in Nederland: geen enkel ander bedrijf in zonwering heeft zo’n compleet en uitgebreid assortiment producten voor binnenzonwering en buitenzonwering. 

Brustor

Brustor innovator in sun systems

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven. Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. 

Schlappi
Markiezen

Voor iedere gevel de beste markies

Vakkundig vervaardigde markiezen in talloze variaties en kleuren, sieren de gevels van winkels, boutiques, restaurants, hotels, projecten alsook van woningen.

Unilux

Frisse lucht binnen,
insecten buiten

Voor iedere raam of deur is er een hor in huis en met meer dan 1600 dealers zijn wij ook altijd dichtbij. Volledig op maat gemaakte aluminium producten met 5 jaar garantie. Van plissé hordeur tot vaste inklemhor. Van rolhor tot aluminium shutters: Fractions.

Luxaflex

op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen

Luxaflex® Window Styling  staat bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding, en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringsystemen die perfect samen gaan met elk interieur en elke behoefte.

Pallazzo

Onderdeel van Aluk -
Terrasoverkappingen

Al meer dan 20 jaar ontwerpt en produceert Pallazzo outdoor living producten. Deze leveren we aan erkende partners. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden onze partners regelmatig getraind op het gebied van product- en montagekennis. 

Bece

Geef jouw huis een eigen uitstraling

Geef jouw huis haar eigen uitstraling met raamdecoratie uit onze uitgebreide collecties. Ieder raamdecoratie product wordt altijd precies op maat en met oog voor detail gemaakt.

Solar by Bubendorff

Durf te onderscheiden

De Nr1 in Europa en één van de grootste fabrikanten ter wereld van afgewerkte rolluiken brengt met zijn nieuwe generatie FU motoren een zeer eenvoudig rolluikconcept waarbij de nadruk vooral ligt op energiebesparing en milieubewustzijn.