Terrasoverkappingen

Assortiment

Terrasoverkappingen en veranda’s (ook voor horeca)

De zomer verlengen? Of juist het winterseizoen verkorten? Met een terrasoverkapping betrekt u uw tuin en terras meer bij het woonhuis, zodat u een heerlijke buitenkamer creëert. Wij kunnen verlichtings- en verwarmingselementen aanbrengen, waardoor u extra lang kunt genieten op uw eigen terras.

Zonwering Lochem is specialist in terrasoverkappingen, van woonhuis tot horeca terras. Wij leveren flexibele overkappingen, zodat u met één druk op de knop het hele terras kunt overdekken. Of waardoor u met diezelfde druk op de knop het dak juist weer invouwt. Kiest u toch liever voor een permanente overkapping, dan is het veranda dak voor u een mogelijkheid. Het frame is van aluminium en de overkapping bestaat uit glas- of kunststofplaten. Vanzelfsprekend kan deze overkapping worden voorzien van zonwering in vele tinten en dessins.

Wilt u uw woonruimte ook vergroten met zo’n heerlijke buitenkamer? Laat u informeren over de vele mogelijkheden in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Showroom Zonwering Lochem

Liever persoonlijk contact?

Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies en om diverse mogelijkheden te bekijken.

Assortiment

Meer zien?

Wilt u nog verder rondkijken? Maak hieronder een keuze.

Bekijk ook

Lopende acties

Contact

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we gerust stellen dat u bij Zonwering Lochem op de juiste plek bent.

Wilt u nu graag direct bij ons een offerte aavragen, vul dan de benodigde gegevens in en u ontvangt z.s.m. een passende en concurrerende offerte.

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”