Zonneschermen en rolluiken zijn niet alleen esthetische toevoegingen aan een huis, maar ook functionele oplossingen die het wooncomfort aanzienlijk kunnen verbeteren. Met geavanceerde technologieën die ze tegenwoordig aansturen, kunnen deze voorzieningen niet alleen de zon buiten houden op hete zomerdagen, maar ook zorgen voor een merkbaar temperatuurverschil van maar liefst 7 graden in huis.

Door gebruik te maken van zonne-energie als krachtbron, zijn deze systemen niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt. Ze halen energie uit de zonnestralen die ze overdag opvangen en gebruiken die energie om automatisch te reageren op de veranderende omstandigheden. Tijdens de “voorbereid de zomer in” actie krijg je nu een gratis upgrade naar Solar. Op warme dagen gaan de zonneschermen omlaag om overmatige hitte buiten te houden, terwijl de rolluiken gesloten blijven om de warmte buiten te houden en tegelijkertijd privacy en veiligheid te waarborgen.

Dit slimme gebruik van zonne-energie zorgt niet alleen voor een aangenamere leefomgeving, maar kan ook helpen bij het verlagen van energiekosten door de afhankelijkheid van airconditioning te verminderen. Met zonneschermen en rolluiken die naadloos worden geïntegreerd in de architectuur van een huis, wordt niet alleen het comfort verhoogd, maar ook de algehele duurzaamheid bevorderd.

Tijdens de actieperiode maak je ook nog eens kans om je aankoop bedrag op je solar product terug te winnen.

De actie loopt van 15 april t/m 31 mei 2024. Neem contact met ons op en vraag naar de actievoorwaarden.

Categorieën: Acties