Markiezen

Assortiment

Sfeervolle en functionele markiezen

Wilt u niet alleen een goede zonwering, maar ook extra sfeer en elegantie aan de buitenkant van uw huis, restaurant of winkelpand? Dan is een markies voor u de juiste keuze. In opvallende kleuren, klassieke strepen of juist met een bedrijfslogo. 

Markiezen worden voor elke situatie op maat gemaakt. Een markies van hout heeft de prachtige, traditionele uitstraling. De aluminium variant is minder onderhoudsgevoelig en in vele omkastingen te krijgen, waardoor ze de traditionele uitstraling prima benaderen.

Kiest u voor een extra uitval, dan kunt u een heerlijk terras onder uw markies maken. Wanneer een markies boven openslaande tuindeuren geplaatst wordt, maken we meestal gebruik van een speciaal model met een zogenaamde verhoogde doorloop.

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden! Neem contact met ons op, vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom.

Showroom Zonwering Lochem

Liever persoonlijk contact?

Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies en om diverse mogelijkheden te bekijken.

Assortiment

Meer zien?

Wilt u nog verder rondkijken? Maak hieronder een keuze.

Bekijk ook

Lopende acties

Contact

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we gerust stellen dat u bij Zonwering Lochem op de juiste plek bent.

Wilt u nu graag direct bij ons een offerte aavragen, vul dan de benodigde gegevens in en u ontvangt z.s.m. een passende en concurrerende offerte.

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”