Over ons

Zonwering Lochem, omdat u volop wilt genieten van een mooie dag

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we gerust stellen dat u bij Zonwering Lochem op de juiste plek bent voor terrasoverkapping, zonwering binnen, zonwering buiten, rolluiken, markiezen, horren en garagedeuren (“sectionaaldeuren”).

Vakmanschap, maatwerk en service vinden wij heel gewoon. Niet ieder huis vraagt immers om een standaard oplossing. Of het nu gaat om uw eigen woning of om uw zakelijk project, wij zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van een mooie dag. En goede zonwering is niet alleen comfortabel en mooi: het bespaart ook nog eens energie!

Vanuit onze showroom of gewoon bij u thuis geven onze adviseurs u een advies op maat, waarbij wij uw wensen en budget niet uit het oog verliezen. Maatwerk, persoonlijke benadering en service staan bij ons hoog in het vaandel. Komt u gerust een kijkje nemen in onze showroom aan de Albert Hahnweg 45-47 in Lochem, of neem contact met ons op.

Patrick Rozendal | Eigenaar

Direct een offerte opvragen?

Dealership

Wij zijn dealer van de volgende topmerken

Contact

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we gerust stellen dat u bij Zonwering Lochem op de juiste plek bent.

Wilt u nu graag direct bij ons een offerte aavragen, vul dan de benodigde gegevens in en u ontvangt z.s.m. een passende en concurrerende offerte.

    Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”