Nieuw

Extra buitenruimte dankzij een PATio van Harol

U hebt een tuin of terras? Met een PATiO-overkapping van Harol maakt u er een gezellige ruimte van, mooi beschut tegen zon en regen, en ’s avonds verlicht én verwarmd.

De Harol Patio (invouwbaar dak) is voor 100% waterdicht en stormvast. Met één druk op de knop is het dak weer in te vouwen, waardoor u weer volop in de zon kunt zitten, als u wilt. U kunt deze overkapping vrijwel altijd zonder vergunning plaatsen.

Mogelijkheden

10 verschillende mogelijkheden

PATiO PHOENIX EN REVERSE: strak en modern met horizontale dakconstructie en de zelfdragende structuur.


PATiO ALU: strak en modern dankzij pergolastructuur in aluminium en inox, met ingebouwd vouwdak.

PATiO WOOD: warm en natuurlijk combineert dit model de moderne technieken met de unieke uitstraling van hout. Deze mooie vorm van Zonwering in Ruurlo is door ons gerealiseerd. Standaard uitgevoerd in gelamineerde Noorse den, met maximale bescherming tegen zon, regen en wind.

PATiO WOODPLUS: de look van hout gecombineerd met de voordelen van aluminium voor modern comfort met een natuurlijke uitstraling.

PATiO STIL: mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen. Ontworpen om zo open mogelijk te plaatsen. Ideaal voor een strakke structuur.

PATiO TECNIC: ideaal vouwdaksysteem voor flexibele overkapping met weinig onderhoud. Zeer eenvoudig te monteren op een bestaande of eigen constructie.

PATIO LEVEL: robuuste aluminiumconstructie met een nieuwe profieldoorsnede en een uitgekiend waterafvoersysteem.

PATiO ONE: strak en zuiver design waardoor het doek ‘zweeft’ boven het terras. Grote overspanningen mogelijk (tot 6 meter).

PATiO INFINITY: mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen. Het grootste verschil met de PATiO STIL is de positionering van het gootprofiel op de voetpalen. Gebruik van frontale/laterale afsluitingen (screens) mogelijk.

PATiO EVO: te vergelijken met de PATiO ONE, maar met voetpalen. Aan de voorzijde zorgt een afdekkap voor een mooie afwerking. Waterafvoer via de voetpalen.

    Bekijk de mogelijkheden

    Opties